Wij hebben het graag over de Aga. En over wat u verder bezig houdt en met ons wil bespreken. Moet het, vindt u, toch over ons gaan? Lees dan hier wat anderen zeggen (en mailen).


“Hier binnenkomen voelt als een warm nestje. Gastvrijheid maakt een klein huis groot”


Over het huis: “Geweldig wat een pracht eindresultaat. Jullie hebben er nog méér uitgehaald dan er in zat!”


Over de nieuwsbrief:

“As always the newsletter looks fantastically professional with lots of information in it.”

“Erg leuk om te lezen, wervend verhaal!”


Lieve Mick, ik wil je bedanken voor alle moeite die je hebt gedaan.


“Ook wij willen jou nog hartelijk bedanken voor de warme ontvangst. Je hebt ons veel informatie gegeven

en je huis inspireerde ons ook enorm.

Je hebt vooral mijn verliefdheid op de AGA weer flink doen oplaaien. Zo hoog zelfs dat ...”    en:

“Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt waarom ik dit aan je mail. Maar ik vind je aanpak zo leuk en inspirerend ...”


Van mijn principe afgestapt dat ik niet op facebook wil. Reden: Mick Stomp vertellen hoe content ik ben met mijn brandweerrode Aga. De kleur is natuurlijk bijzaak in de aanschaf van zo'n fantastisch monster, ik vond mezelf nogal een verwend nest omdat ik niet kon kiezen uit de bestaande kleuren. Mick woof dit argument van tafel en zorgde dat ik mijn zin kreeg: rood als de nostalgische telephoneboxes in good old England staat ze nu te glimmen en te warmen in mijn keuken. Een echte anglofiel zijnde ben ik nu in de weer met recepten uit oude Engelse kookboeken met uitstekende en verrassende resultaten. Als nuchtere Nederlandse in de ban van een kachel, ik wist niet dat ik dit in me had. Vergelijk het maar met een man die de nieuwste Mercedes met het halve alphabet op de kofferbak op zijn eigen oprit mag zetten. Hartelijk dank Mick voor je niet aflatende inzet, je uitstekende adviezen en de leuke gesprekken aan je keukentafel.”


“Een paar weken geleden heb ik door uw hulp een AGAmonteur bij mij gehad. Dat is mij zeer goed bevallen en ik dank u daarvoor.”


“Nog bedankt voor de geweldige service. We kijken er naar uit wanneer de Aga geplaatst gaat worden.”


“Bedankt voor al je e-mails. ..... Ik wil je nog wel zeggen dat ik je een fantastische enthousiaste oprechte vrouw vind. Behalve dat ik mij een AGA gun, gun ik jou dat ik die via jou aanschaf. Alsof ik een met liefde gefokt puppy uit één van jouw nestjes mag kopen.


“Fijn dat ik op de lijst sta. Geen AGA-bezitter, helaas en dat zal er waarschijnlijk ook nooit van komen aangezien ik maar een kleine uitkering heb. Maar ik ben nu eenmaal helemaal verliefd op de AGA! Dus wil ik graag op de hoogte blijven. Misschien een beetje raar als er geen kunt kopen? Mocht ik ooit de staatsloterij winnen, is een AGA het eerste dat ik aanschaf!”

Mick: “Keep on dreaming .... bij mij duurde het twintig jaar voor ik eindelijke een Aga kon kopen ...”

Reactie: “Dank je wel Mick voor al je goede wensen en tips. Wordt gewaardeerd en ik blijf zeker dromen ...”


“En bedankt voor je enthousiaste uitleg en verhalen. Dat stimuleert enorm. En ik droom er zelfs al over ... ;)”


“Wij vonden het ook een informatieve en gezellige middag. Je huis straalt echt sfeer uit en je voelt je heel welkom. We vullen morgen alles in en de kleur gaat ook lukken. In ieder geval tot zaterdag.”


“... en nog bedankt voor de gastvrije ontvangst tussen kerst en oud en nieuw. We hebben erg genoten. We hebben enorm veel zin in de verbouwing, liever vandaag dan morgen. We hebben het idee dat we allemaal mensen om ons heen hebben tijdens de verbouwing die heel kundig zijn. Voelt er goed moet ik zeggen! Heb jij het recept voor me van die ovenschotel met buggles en prei volgens mij?? Zoals jij’m omschreef..... lijkt me zo lekker!!”


“Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan, en zo’n prachtige plek met zo’n vakvrouw met liefde voor haar vak, dat kan alleen maar succes hebben. Fijn ook dat het echt zo is geworden als je voor ogen had. We hopen nog eens te mogen genieten van een heerlijke workshop.”


“Het AGA-boek ligt naast het bed. Koken al bijna!”


“Nou Mick, dat is nog eens een snelle service; ik krijg zojuist de nieuwe witte pan binnen, fijn hoor. Nogmaals dank voor al je inspanningen en goede zorgen!.”

Het Agahuis      Binnenweg 32, Ellecom     0313-416200

Agahuis - wat anderen zeggen