MASTERCHEF XL 90 INDUCTIE

Modellen in diverse kleuren verkrijgbaar

Maak uw keuze

Brandstof

Image

Gaskookplaat 

Image

Inductieplaat

masterchef90 diagram 1

1) Telescopische Grill - De grill is voorzien van telescopische glijders. Dit maakt het niet alleen gemakkelijker om een oogje op uw eten te houden, het maakt de grill ook veiliger in gebruik en voorkomt dat de grill te ver uitgetrokken wordt.

2) Multifunctionele Oven - De grote 73 liter, multifunctionele oven biedt u een groot aantal functies: een heteluchtoven, een conventionele oven, een oven met ventilator en onder- en bovenwarmte, onderwarmte, een hetelucht grill, een bruiningselement, een ontdooifunctie en Rapid Response.

3) Heteluchtoven - Een grote, 67 liter, heteluchtoven met gelijkmatige warmteverdeling - uitermate geschikt voor het tegelijkertijd bakken op verschillende niveaus.

4) Gasplaat - Alle vijf branders van de Masterchef XL zijn ontworpen om u te voorzien van met een optimale pit voor welk type pan of welke kookstijl dan ook.

De branders komen in vier maten, van 1kW tot 3.5kW. Op alle AGA fornuizen geldt een volledige (onderdelen en arbeid) garantietermijn van 2 jaar.

EFFICIËNT
Inductie koken maakt gebruik van elektromagnetisme en verwarmt alleen de pan en de inhoud. Inductie-koken is efficiënter (rendement max. 90%) en veiliger dan koken op gas of een keramische plaat. De inductieplaat is voorzien van een pandetector. U kunt een pan op een zone op lage stand laten staan zonder dat hij aanbrandt en kookzones slaan automatisch uit als een pan wordt verwijderd.

SNEL EN UITERST REACTIEF
U kunt slechts vijf seconden nodig hebben om water aan de kook te brengen op een inductieplaat - veel sneller dan op gas of een keramsche kookplaat. Laag zetten is net zo snel en deze snelle reactie van inductie maakt het een favoriete kookmethode in professionele keukens. VEILIG Door de afwezigheid van een naakte vlam en het feit dat alleen de pan en diens inhoud worden verwarmd wordt koken op een inductieplaat de veiligste manier van koken beschouwd. Na lang gebruik is het mogelijk dat de kookzones te warm worden om aan te raken. Voor uw veiligheid zijn de AGA inductieplaten uit voorzorg uitgevoerd met een restwarmte indicator. De indicator springt aan wanneer een kookzone 60°C bereikt. Bovendien zijn een aantal kookzones uitgerust met een kinderslot om te voorkomen dat uw kleintjes hun vingertjes pijn doen.

GELIJKMATIG
Eén van de vele voordelen van inductie-koken is betere kookresultaten. Het gebruik van ijzerhoudend kookgerei zorgt ervoor dat de inhoud van uw pan gelijkmatig verwarmd wordt en u geen last hebt van 'hot spots'. Er is minder kans dat de pan aanbrandt of dat gerechten op sommige plekken te gaar en op andere plekken nog rauw zijn. Een extra voordeel is dat u minder vaak hoeft te roeren om de de warmte gelijkmatig over de pan te verdelen.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN
Een inductieplaat is gemakkelijker te reinigen - hij is vlak en glad. Gemorst voedsel brandt niet in en kan gemakkelijk worden afgenomen met een vochtige doek of een beetje vloeibaar schuurmiddel.

Overpakte afmetingen
Diepte, exclusief handgrepen 610mm
Diepte, inclusief handgrepen 685mm
Breedte 900mm Hoogte 900-925mm (min-max)

Fornuis gegevens
Brandstof Dual Fuel Vermogen (kW)
Elektrische belasting - Max. (kW @ 230V) 9.6kW
Rating 1 2x3.5kW
Rating 2 2x1.7kW
Rating 3 1x3kW
Rating 4 1x1kW
Kookplaat belasting - totaal (kW @ 230V) 14.4kW

Wokhouder
Wokbrander Ja

Kookplaat algemeen
Aantal branders 6

Grill type
Twee standen grill Ja

logoagasmall.png

Mick Stomp
Binnenweg 32

6955 AX Ellecom

telefoon: +31 (0)313 416 200

mobiel: +31 (0)6 2358 3099

e-mail: info@agahuis.nl

© Copyright Het AGAhuis 2019 | Design & Development by InterBeek

Zoeken